
Žampionové špecle. Jsou vyrobené z krupice a vajec.
Ingredience
- 400 g špecle
- 200 g žampiony
- 100 g šunka
- 100 g sýr eidam
- špetka sůl
- dle potřeby máslo na smažení
Postup přípravy
Žampiony opláchneme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Na rozpuštěném másle je krátce osmahneme spolu s nakrájenou šunkou.
Vařené špecle (dají se koupit už hotové nebo jako polotovar, který musíme doma uvařit) přidáme ke směsi a lehce zahřejeme‚ aby se všechny chutě propojily.
Na závěr ještě hotové jídlo podle chuti osolíme a posypeme nastrouhaným sýrem. Špecle podáváme teplé se zeleninovou přílohou.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: