Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Pstruh po salašnicku

Pstruh po salašnicku

Možná netradiční, ale určitě skvělá kombinace chutí.

Ingredience

1 pstruh
sůl podle chuti
1 citron
1 brynza
1 lžíce nasekaný čerstvý kopr
trocha koření na ryby
špetka kmínu
kousek másla

Postup přípravy

Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Brynzu umícháme s nasekaným čerstvým koprem a směsí naplníme bříško pstruha.

Takto upraveného vložíme na plech, posypeme kořením na ryby a kmínem a poklademe plátky másla. Plech vložíme do rozpálené trouby předehřáté na 200 °C a grilujeme asi 10–15 minut. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons