Můžeme zahustit instantní jíškou.
Ingredience
2 lžíce máslo
1 mrkev
1 menší petržel
kousek celeru
olej
1 cibule
500 g hlíva ústřičná
2-3 lžíce sladká paprika
1 l vývar (masový nebo zeleninový)
trocha soli a pepře
nať celeru a petrželky
Postup přípravy
V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na nudličky pokrájenou mrkev, petržel a celer.
V hrnci na oleji osmahneme cibuli a přidáme na men–ší kousky pokrájenou hlívu. Posypeme paprikou, krátce osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme pokrájené natě a vaříme 20 minut. Pak vmícháme osmahlou zeleninu a povaříme ještě 10 minut.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: