Klasická varianta langošů se pokládá za jedno z nejméně zdravých jídel. Klasiku nahraďme verzi Ládi Hrušky a taky si pochutnáte – langoše bez kynutí jsou tu pro vás.
Co potřebujeme na langoše
- 1 malý kelímek bílého jogurtu (7 Kč)
- 2 kelímky hladké mouky (2 Kč)
- lžička kypřícího prášku do pečiva (1 Kč)
- lžička soli, kečup, tvrdý sýr, česnek, olej (10 Kč)
Jak je uděláme
- Smíchejte jogurt s moukou, osolte a přisypte prášek do pečiva
- Vypracujte těsto a uložte na půl hodiny do ledničky
- Vyválejte tenké těsto a vykrojte skleničkou kolečka, které dejte na pečící papír
- Pečte 8 minut do zlatova na 180°C.
- Potřete česnekem utřeným se solí a olejem, pak kečup a nastrouhaný sýr
- Hotovo
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: