Sýrové bulky jako ze supermarketu si můžete udělat i doma, za pár korun jich můžete mít několik. Láďa Hruška, inspektor, ukazuje recept.
Postup
- Mouku, droždí, sůl a cukr smícháme v míse.
- Přilijeme vodu a vypracujeme těsto, které necháme pod utěrkou hodinu kynout.
- Vytvarujeme bochánky a dáme je na plech s pečícím papírem, kde je necháme dalších 20 minut kynout.
- Na každý položíme plátek sýru.
- Pečeme v troubě na 200 °C přibližně 20 minut.
Ingredience na sýrové bulky
- 2 a 1/4 hrnku hladké mouky (5 Kč)
- 1 balíček droždí v prášku (5 Kč)
- 250 ml vody
- lžička cukru a soli
- balíček plátkového sýru Gouda (19,90 Kč)
Recept na sýrové bulky k vytištění:
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: