Luxusní pochoutka.
Ingredience
2 filety z tresky
šťáva z 1/2 citronu
trocha soli a pepře
1 lžíce olivový olej
asi 500 g libovolné saláty (rukola, polníček, chřestový, římský apod.)
4 ředkvičky
1 rajče
2 vejce
kaviár (nemusí být)
Postup přípravy
Filé omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme, dokud treska nezměkne.
Mezitím si dáme vařit vejce. Zeleninu důkladně opláchneme a nakrájíme na kousky. Na talíři uděláme ze zeleniny hnízdo, do kterého naaranžujeme rybu, vejce a kaviár.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: