Mléčné řezy jsou drahou sladkostí, kterou najdou děti na pultech obchodů. CO takhle si udělat vlastní? Láďa Hruška znovu zasahuje a toto je fakt pecka!
Ingredience na mléčné řezy
[sociallocker][/sociallocker]
- 3 vejce
- 4 lžíce cukru
- lžíce oleje
- 2 lžíce kaka
- 5 lžic polohrubé mouky
- 1/2 lžičky kypř prášku
Náplň
- necelá půlka z kostky másla
- 6 lžic moučkového cukru
- 2 lžíce vanilkového cukru
- kostka měkkého tvarohu
- kelímek zakysané smetany
Postup na mléčné řezy
- Rozpalte troubu na 175° a pokryjte plech pečicím papírem
- Vyšlehejte vejce a cukr na hustou pěnu a za stálého šlehání přidejte olej, kakao, mouku a kypřicí prášek
- Když je těsto vyšlehané, vylijte na plech a rozetřete na tenkou vrstvu,
- pečte 9-10 minut, kontrolujte špejlí
- nechte vychladnout
- Jdeme na náplň: vyšlehejte máslo, moučkový a vanilkový cukr. Přidejte tvaroh a nakonec i smetanu
- Těsto přepulíme, jednu stranu potřeme krémem a přiklopíme druhou. Nechte dvě hodiny v lednici a nakrájejte na tyčinky
- hotovo
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: