Velikonoční pomazánka. Dopřáváme si ji nejen o Velikonocích. Je dobrá k večeři i jen tak na chuť.
Ingredience
- 4 vejce vařená
- 1 tvaroh
- 3 okurky sterilované
- 1 cibule
- 1 lžička hořčice dijonská
- trocha vegeta
- trocha sůl
- na ozdobu rajčátka cherry
- na ozdobu okurky sterilované
- na ozdobu pažitka
- 4 bageta
Postup přípravy
Vejce nakrájíme na malé kostičky a promícháme s tvarohem. Na malé kousky nakrájíme sterilované okurky, nadrobno nasekáme cibuli a přidáme je k tvarohu s vejci. Vše důkladně promícháme.
Vaječnou směs dochutíme výraznější hořčicí, solí a vegetou nebo jiným dochucovacím kořením. Všechny suroviny promícháme a dáme do lednice vychladit.
Bagetky nakrájíme na plátky a pomocí vidličky naneseme pomazánku. Zdobíme rajčátky a malými okurčičkami. Posypeme pažitkou.
TIP: Do pomazánky můžeme přidat i trochu majolky.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: