Měla by být po chilli trošku ostřejší.
Ingredience
2 kuřecí skelety
2 ks mrkev
1/4 ks celer
1 petržel
1 cibule
5 kuliček pepř
5 kuliček nové koření
trocha kmínu
3 bobkové listy
sůl podle chuti
kousek brokolice
hrst rýžových nudlí
1/4 ks pekingské zelí
sójová omáčka podle potřeby
na dochucení chilli
Postup přípravy
Do hrnce vložíme omyté kuřecí skelety, přidáme všechnu očištěnou kořenovou zeleninu, cibuli, koření a sůl. Vaříme přibližně 1,5 hodiny.
Z vývaru odebereme stranou kořenovou zeleninu, odstraníme skelety a zbytek přecedíme. Vývar přivedeme opět k varu, vložíme na růžičky rozebranou brokolici, rýžové nudle a nadrobno nakrájené pekingské zelí. Můžeme vrátit také mrkev pokrájenou na kolečka. Asi 5 minut povaříme. Dochutíme sójovou omáčkou a chilli kořením.
Komentáře
Doporučené recepty: