Podáváme s brambůrky obalenými slaninou.
Ingredience
800 g kančí pečeně
trocha soli a pepře
snítka čerstvého oregana
2 lžíce olej
1 červená cibule
40 g pórek
200 g hlíva ústřičná
50 g máslo
Postup přípravy
Pečeni osolíme a opepříme, vetřeme oregano a olej a necháme přes noc odležet. Druhý den maso v pekáči zprudka opečeme a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme při 160 °C 20 minut, pak maso zabalíme do lehce spařeného pórku a při nižší teplotě dopékáme asi 15 minut.
Hlívu nakrájíme, minimálně 2 minuty spaříme v osolené vroucí vodě a s cibulí nakrájenou na měsíčky opečeme na přepuštěném másle. Osolíme a opepříme.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: