Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Kančí s hlívou

Kančí s hlívou

Podáváme s brambůrky obalenými slaninou.

Ingredience

800 g kančí pečeně
trocha soli a pepře
snítka čerstvého oregana
2 lžíce olej
1 červená cibule
40 g pórek
200 g hlíva ústřičná
50 g máslo

Postup přípravy

Pečeni osolíme a opepříme, vetřeme oregano a olej a necháme přes noc odležet. Druhý den maso v pekáči zprudka opečeme a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme při 160 °C 20 minut, pak maso zabalíme do lehce spařeného pórku a při nižší teplotě dopékáme asi 15 minut.

Hlívu nakrájíme, minimálně 2 minuty spaříme v osolené vroucí vodě a s cibulí nakrájenou na měsíčky opečeme na přepuštěném másle. Osolíme a opepříme.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons