Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Daňčí maso na víně

Daňčí maso na víně

Podáváme s knedlíkem a šípkovou zavařeninou.

Ingredience

1 kg daňčí plecko
2-3 lžíce sádlo
4-5 ks cibule
3 stroužky česnek
150 g špek
1 lžíce hladká mouka
300 ml hovězí vývar
200 ml červené víno
1 chilli paprička
3 snítky tymián
trocha mletého kmínu, soli a pepře

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky. Ve větším hrnci rozpustíme sádlo a maso na něm zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek a špek. Osmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a vínem. Vmícháme papričky, tymián a ochutíme kmínem, solí a pepřem.

Za občasného míchání zvolna vaříme asi 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons