
‚‚Fofr‘‘ buchta. Bez vážení je pečení tak zábavné.
Ingredience
- 2 hrnky mouka polohrubá
- 1 hrnek mléko kysané
- 1 hrnek jablka strouhaná
- 1 vejce
- špetka sůl
- 1 hrnek cukr pískový
- 1 prášek do pečiva
- 1 hrnek olej
- trochu voda
- 1 poleva čokoládová tmavá
- dle potřeby tuk na vymazání plechu
- dle potřeby mouka na vysypání formy
Postup přípravy
Všechny suroviny spolu smícháme na vláčné těsto. Plech předem vymažeme a vysypeme moukou.
Těsto vlijeme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi 25–30 minut (až povrch zrůžoví). Po vychladnutí polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme ji ztuhnout.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: