Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Domácí zabijačková polévka – prdelačka

Domácí zabijačková polévka – prdelačka

Láďa Hruška v dalším svém receptu levně a chutně ukazuje přípravu domácí zabijačkové polévky – prdelačky. Udělejte si ji doma.

Ingredience na domácí zabijačkovou polévku

  • kroupové jelítko
  • cibulka
  • sádlo
  • 1 a půl lžíce hladké mouky
  • půl litru vody
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky majoránky
  • sůl pepř

Postup na domácí zabijačkovou polévku

  1. Cibulku nakrájíme na jemno a osmažíme na sádle, zaprašíme moukou
  2. Necháme ji zpěnit dorůžova a přidáme obsah jelítka (bez střívka)
  3. Promícháme a přidáme vodu (může být i vývar)
  4. Povaříme, dochutíme soli, pepřem, česnekem a majoránkou
  5. Dle potřeby přidejte rýži či kroupy

[sociallocker][/sociallocker]

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons