Papriková klobása jí dá charakteristickou chuť.
Ingredience
trocha olivového oleje
1 maďarská klobása
4 brambory
1 cibule
1 sterilované bílé zelí
hrst pohanky
1 zakysaná smetana
trocha soli a kmínu
pepř podle chuti
trocha červené papriky
pár lístků petrželky
Postup přípravy
Na oleji osmažíme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory, nakrájenou cibuli a slité sterilované zelí. Promícháme a přisypeme pohanku. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu mleté papriky a kmín.
Zalijeme vodou a necháme povařit. Na talíři přidáme lžíci zakysané smetany a ozdobíme petrželkou.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: