
Domácí utopenci podle naší Jiřinky jsou vynikající a nikdy se u nás v lednici nezdrží dlouho.
Ingredience
- 500 g špekáčky
- 3 cibule
- 4 lžíce ocet
- 4 lžíce olej
- 4 lžíce hořčice plnotučná
- 4 lžíce worcesterská omáčka
- 4 lžíce kečup
- 8 lžic voda
- špetka sůl
- špetka paprika mletá
Postup přípravy
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka. Cibuli také oloupeme a nakrájíme na proužky.
Připravíme nálev smícháním všech ostatních surovin. Promícháme ho a necháme přejít varem.
Ještě teplým nálevem přelijeme uzeninu s cibulí. Po vychladnutí ji můžeme hned konzumovat, lepší je však nechat ji chvíli uležet.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: