
Pomůže ti v boji s nadbytečnými kily.
Ingredience
10 g sušené houby
1/2 hlávky bílé zelí
300 g mrkev
200 g celer
1 zeleninový bujon
kousek čerstvého zázvoru nebo 1 lžička sušeného
200 g pórek
2 lžíce sójová omáčka
špetka chilli
Postup přípravy
Houby namočíme asi na 10 minut do vlažné vody. Zelí nakrájíme na proužky, mrkev na kolečka, celer na kostičky. Spolu s houbami (a vodou, v níž byly namočené) dáme do většího hrnce a zalijeme vodou.
Přidáme bujon a vaříme asi 20 minut pod pokličkou. Po 15 minutách varu přidáme zázvor a nakrájený pórek. Dochutíme sójovou omáčkou a chilli kořením podle chuti.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: