Každého zaujme nejen chuť a vůně, ale i zvláštní vzhled. Přitom je to jednoduché.
Ingredience
100 g cukr krupice
2 lžíce skořice
250 g hladká mouka
200 g máslo
1 vejce
1 vanilkový pudink
2 ks čokoládový pudink
na posypání cukr moučka
trocha vanilkového cukru
Postup přípravy
Z krupicového cukru, skořice, mouky, másla, vejce a pudinkových prášků dobře propracujeme hladké těsto, které dáme asi na půl hodiny odpočinout do lednice.
Plech na pečení vyložíme pečicím papírem a troubu předehřejeme na 165 °C.
Do lisu na česnek potom vkládáme po částech trochu těsta a na plech protlačujeme malá klubíčka, rukou je můžeme na plechu ještě opatrně dotvarovat.
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi deset minut. Hotové cukroví uložíme do krabice a ponecháme v chladu. Teprve před servírováním posypeme moučkovým cukrem, který můžeme
Komentáře
Doporučené recepty: