
Láďa Hruška vaří klasickou sekanou, kterou můžete jednoduše a levně připravit rodině k obědu.
Co potřebujeme na sekanou bábovku
- 1 kg mletého masa
- 2 rohlíky
- 1/2 hrnku mléka
- 2 syrová vejce a 4 vařená
- 1 velká cibule
- sůl, pepř
- 3 lžíce strouhaného křenu
- 3 nožičky párků nebo klobás
- sterilované okurky
- petržel
Jak ji uděláme?
- Nakrájejte rohlíky, dejte do misky a zalejte mlékem.
- Osmahněte cibuli dozlatova
- K rohlíkům dejte 2 vejce, maso, sůl, pepř, a zamíchejte.
- Přidejte cibuli, křen a znovu promíchejte
- Polovinu nalijte do formy na bábovku, na ní naskládejte vařená vejce, párek, okurky a zakryjte zbytkem „těsta“
- Zakryté alobalem pečte ve vyhřaté troubě na 220°C 45 minut.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: