Roládky z listového těsta. Žádná věda. Chutnají teplé i studené.
Ingredience
- 1 listové těsto
- 2 lžíce hořčice nebo kečup
- 12 plátků anglická slanina
- 250 g sýr
- 6 sterilované okurky
- 1 vejce na potření
- 3 lžíce sezamová semínka nebo kmín
Postup přípravy
Těsto rozválíme na pomoučeném vále a rozkrájíme ho na obdélníky.
Každý lehce potřeme hořčicí nebo kečupem, položíme na něj plátek slaniny, posypeme nastrouhaným sýrem, dáme polovinu okurky a srolujeme.
Rolky klademe na plech vyložený pečicím papírem, povrch potřeme rozšlehaným vejcem a bohatě posypeme sezamovými semínky nebo kmínem.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: