Rizoto se salámem.Rýže je hotová, když vsákne všechnu vodu.
Ingredience
- 400 g rýže
- 1 kostka bujón
- 1 cibule velká
- 200 g vysočina
- 1 plechovka zeleninová směs Bonduelle Mexico
- 100 g sýr eidam
Postup přípravy
Rýži 2x proplácheme ve studené vodě. Zalijeme ji vodou‚ aby hladina byla na prst nad ní. Když voda začne vřít‚ rozdrobíme do ní bujon a rýži uvaříme doměkka.
Salám a cibuli nakrájíme nadrobno a společně opečeme. Nedáváme tuk. Když je cibule měkká‚ přisypeme zeleninu z konzervy (bez nálevu), ještě prohřejeme.
Směs smícháme s hotovou rýží. Na talíři zdobíme strouhaným eidamem, podáváme s kyselou okurkou.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: