Pikantní játra se zeleninou a houbami se skvěle doplňují.
Ingredience
- 2 lžíce olej
- 1 větší cibule
- 600 g vepřová játra
- dle chuti sůl, pepř, worchester, ostrý kečup
- 4 rajčata
- 4 papriky
- 80 g houby čerstvé (sušené)
- 1 lžíce hladká mouka
Postup přípravy
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme játra na kostičky, pepř, worchester, kečup a zprudka orestujeme.
Směs zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme nakrájené papriky a oloupaná a nakrájená rajčata (mimo sezonu lze nahradit malým lečem bez šťávy).
Na závěr přidáme čerstvé houby a ještě krátce podusíme. Osolíme podle chuti.
Vhodnou přílohou jsou brambory na různé způsoby, rýže nebo jen chleba.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: