Přílohu si zvol podle vlastní chuti.
Ingredience
1 králík
500 g uzený bůček
3 cibule
1 fenykl
3 řapíky řapíkatý celer
1 palička česnek
sůl
drcený kmín
3 bobkové listy
po 6 kuličkách nové koření, jalovec a pepř
po 2 snítkách tymián a rozmarýn
Postup přípravy
Maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme uzeným bůčkem, zbytek bůčku nakrájíme na plátky. Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Koření dáme do hmoždíře a rozmačkáme.
Do pekáče dáme zeleni-nu, králíka a bůček, osolíme a posypeme kořením. Podlijeme vodou a pečeme přiklopené při 250 °C 30 minut. Pak snížíme teplotu na 180 °C a za občasného podlévání dopečeme.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: