Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Přílohu si zvol podle vlastní chuti.

Ingredience

1 králík
500 g uzený bůček
3 cibule
1 fenykl
3 řapíky řapíkatý celer
1 palička česnek
sůl
drcený kmín
3 bobkové listy
po 6 kuličkách nové koření, jalovec a pepř
po 2 snítkách tymián a rozmarýn

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme uzeným bůčkem, zbytek bůčku nakrájíme na plátky. Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Koření dáme do hmoždíře a rozmačkáme.

Do pekáče dáme zeleni-nu, králíka a bůček, osolíme a posypeme kořením. Podlijeme vodou a pečeme přiklopené při 250 °C 30 minut. Pak snížíme teplotu na 180 °C a za občasného podlévání dopečeme.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons