Kuřecí jatýrka ve slaninové košilce Ládi Hrušky zvládnou s vaší pomocí připravit i děti. Jde o snadný a vcelku rychlý recept, který nejlépe chutná s bramborovou kaší. Jaké suroviny budete potřebovat?
Ingredience
- 1 balení kuřecích jater
- plátky anglické slaniny
- pepř
Postup přípravy
- Kuřecí játra propláchneme pod studenou vodou, odblaníme, očistíme, nařežeme na menší kousky a popepříme.
- Plátky slaniny rozřízneme na polovinu, vezmeme vždy jeden plátek slaniny, dáme na něj kuřecí jatýrko, zabalíme a spojíme párátkem.
- Až máme takto všechna jatýrka zabalená ve slanině, položíme je na plech s pečícím papírem a dáme péct do trouby na nejprve na 10 minut na 200°C a poté na dalších 10 minut na 180°C.
- Kuřecí jatýrka ve slaninové košilce podáváme třeba s bramborovou kaší.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: