Zelí je třeba správně dochutit, pak je jako příloha opravdu skvělé.
Ingredience
500 g krůtí stehna bez kosti
sůl podle potřeby
8 ks masitá rajčata
1 cibule
4 lžíce olej
2 střední cukety
pepř podle chuti
trocha cukru
trocha octa
2 francouzské bílé bagety
2 stroužky česnek
Postup přípravy
Krůtí plátky nasolíme a vložíme do grilu. Ogrilujeme z obou stran a dáme stranou. Rajčata rozkrojíme na polovinu a též vložíme do grilu. Opečeme dozlatova.
Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme ji dozlatova na pánvi s olejem. Cukety nastrouháme na hrubém struhadle a restujeme na připravené cibulce. Osolíme, opepříme. Restujeme do změknutí a dochutíme cukrem a octem.
Francouzskou bagetu podélně rozpůlíme a vložíme do grilu. Jakmile je zlatavá, vyjmeme ji a potřeme stroužky česneku. Vše přendáme na talíř a můžeme podávat.
Komentáře
Doporučené recepty: