Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Krůtí kaldoun s knedlíčky

Krůtí kaldoun s knedlíčky

Pokud nemáš drůbky, použij krůtí krky.

Ingredience

200 g krůtí drůbky
200 g kořenová zelenina
máslo dle potřeby
50 g hladká mouka
50 g čerstvé hříbky
sůl podle chuti
špetka muškátového květu
1 vejce
300 ml mléko
100 g strouhanka
1 hrst petrželka

Postup přípravy

Drůbky uvaříme se zeleninou. Ze dvou lžic másla a mouky připravíme světlou jíšku. Vývar přecedíme a zahustíme jíškou. Na troše másla opečeme nakrájené houby, přidáme nakrájené drůbky. Osolíme a okořeníme muškátovým květem.

Z oříšku másla, vejce, soli, mléka, strouhanky a petrželky uděláme knedlíčky, které vaříme 4 minuty. Přidáme je do polévky a ozdobíme petrželkou.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons