
Do základu můžeš přidat nakrájený špek.
Ingredience
1 králík
trocha soli
500 g kořenová zelenina
několik zrnek pepře
2 bobkové listy
2 větší cibule
1 sklenice zeleninová směs Halali
trocha oleje
1 zakysaná smetana
Postup přípravy
Králíka naporcujeme, osolíme a naložíme do hrnce k nastrouhané zelenině. Přidáme koření, nakrájenou cibuli a celou sklenici Halali. Necháme do druhého dne naložené.
Druhý den vyndáme maso a zprudka na oleji opečeme.Na cibulce osmažíme zeleninu a vrátíme maso. Podlijeme a dusíme doměkka. Potom vyndáme maso a koření. Zeleninu rozmixujeme, zahustíme smetanou a povaříme. Podle chuti dokořeníme.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: