Trošku jiná varianta oblíbené polévky.
Ingredience
600 g brambory
2 l voda
trocha soli a pepře
1 palička česnek
1 hovězí bujon
špetka majoránky
trocha polévkového koření
2 vejce
1 bageta
trocha strouhaného parmazánu
Postup přípravy
Oloupané a na kostky nakrájené brambory uvaříme v menším množství osolené vody. Česnek utřeme se solí. Uvařené brambory necháme ve vodě, přidáme česnek, dochutíme pepřem, přidáme kostku masoxu a majoránku a polévkové koření.
Bagetu rozkrájíme a upečeme zprudka v troubě dokřupava. Do hotové polévky vmícháme rozšlehaná vejce, chvíli povaříme a můžeme podávat. Polévku na talíři posypeme parmazánem a podáváme s bagetkou.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: