
Drůbeží sekaná.Dietnější verze klasické sekané.
Ingredience
- 1 kg mleté drůbeží maso
- 1 lžíce grilovací koření
- podle chuti sušená smažená cibulka
- 2 vejce
- 1 hrst strouhanka
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme‚ směs podle potřeby přisolíme (pozor, některé drůbeží polotovary bývají osolené). Přendáme do formy na srnčí hřbet a pečeme při 180 °C asi 45 minut.
Pokud neseženeme sušenou cibulku, uděláme si domácí: cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo‚ obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme. Dáme na papírovou utěrku a usušíme v troubě či na topení.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: