
Červený meloun v těstíčku. Touhle delikatesou své hosty mile překvapíš.
Ingredience
- 100 ml víno bílé
- 2 vejce
- špetka sůl
- 30 ml olej
- 80 g mouka polohrubá
- 8 plátků meloun
- 1 cukr vanilkový
- 100 g mouka hladká
- 100 g čokoláda mléčná
- 8 lístků máta
- 125 ml šlehačka
Postup přípravy
Do mísy nalijeme víno, přidáme vejce, špetku soli, trochu oleje a polohrubou mouku. Vymícháme hladké těsto.
Z melounu vykrájíme různé tvary tak, aby byly maximálně 2 cm silné. Lehce je posypeme vanilkovým cukrem, důkladně obalíme v hladké mouce a těstíčku.
Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Posypeme strouhanou čokoládou. Zdobíme šlehačkou a mátou.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: