Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Červený meloun v těstíčku

Červený meloun v těstíčku

Červený meloun v těstíčku. Touhle delikatesou své hosty mile překvapíš.

Ingredience

  • 100 ml víno bílé
  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • 30 ml olej
  • 80 g mouka polohrubá
  • 8 plátků meloun
  • 1 cukr vanilkový
  • 100 g mouka hladká
  • 100 g čokoláda mléčná
  • 8 lístků máta
  • 125 ml šlehačka

Postup přípravy
Do mísy nalijeme víno, přidáme vejce, špetku soli, trochu oleje a polohrubou mouku. Vymícháme hladké těsto.
Z melounu vykrájíme různé tvary tak, aby byly maximálně 2 cm silné. Lehce je posypeme vanilkovým cukrem, důkladně obalíme v hladké mouce a těstíčku.
Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Posypeme strouhanou čokoládou. Zdobíme šlehačkou a mátou.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons