Bůčková pomazánka. Bůček nejím, ale pomazánku mám ráda.
Ingredience
- 1 kg bok vepřový
- 1 cibule
- 3 okurka kyselá
- 1 paprika
- 1 lžíce hořčice plnotučná
- 4 stroužky česnek
- dle chuti sůl
- dle chuti pepř
Postup přípravy
Bůček (libový a bez kosti) upečeme obvyklým způsobem. Necháme vychladnout a poté ho vykostíme a na masovém mlýnku umeleme. Pro lepší chuť pomazánky přidáme také šťávu‚ která nám při pečení vznikla.
Cibuli‚ okurky a papriku nadrobno nakrájíme a přidáme k namletému bůčku.
Směs dochutíme utřeným česnekem‚ solí‚ pepřem a přidáme lžíci hořčice.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: