Bramboráky s jogurtovým dipem- Bramborák s dipem, jak ho neznáte!
Seznam ingrediencí Pro 4 osoby
- brambory 1000 g
- uzené maso 350 g
- majoránka
- pepř
- sůl
- sádlo
- vejce 4 ks
- hladká mouka
- kopr
- bílý jogurt
Nejdříve si nastrouhejte brambory na nejjemnější části struhadla. Přidejte k nim majoránku, pepř, sůl a prolisovaný česnek. Vše důkladně promíchejte a nechte odpočívat.
Dále si nakrájejte uzené maso na malé kostičky a přimíchejte je k bramborákovému těstu. Přidejte i vejce a hladkou mouku.
Dip si připravíte jednoduše: Do bílého jogurtupřodáte čerstvý mletý pepř, trochu soli a nasekaného kopru. Promícháte a dáte vychladit do lednice.
Bramboráky smažte na pánvi s dostatečným množstvím oleje na smažení nebo vepřového sádla.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: