Láďa Hruška připravil něco pro milovníky květáku, ale zaroveň i pro opačný tábor. Zapečený květák podle Ládi Hrušky si zamilují všichni.
Ingredience na zapečený květák
- 1 květák 49,- Kč
- 1 balíček mletého masa 49,- Kč
- 1 vejce 3,- Kč
- 1 hrnek strouhanky 4,- Kč
- anglická slanina 20,- Kč
- koření (majoránka, sůl, pepř)
- česnek
Postup na zapečený květák
- Květák povařte 5 minut v osolené vodě
- Vyjměte a nechte vychladnout
- Zpracujte si maso, vajíčko, česnek, koření, strouhanku nebo mouku. Uložte květák a pekáč a směsi masa obložte do tvaru kopule, slaninou zakryjte maso
- Pečte ve vyhřáté troubě na 200 stupnů
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: