Při této přípravě se obě chutě krásně prolnou.
Ingredience
1,5 kg vepřová žebra s masem
sůl podle potřeby
1 hlavička česnek
kmín podle chuti
1 menší hlávka zelí
200 ml bílé suché víno
Postup přípravy
Nejdříve žebra osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a okmínujeme. Podlitá a zakrytá je předpečeme.
Zelí nakrouháme, osolíme a okmínujeme. Předpečená žebra vyjmeme z pekáče, do šťávy vložíme zelí a promícháme je s výpekem. Navrch vrátíme zpět žebra a zakryté je dopečeme.
Před koncem pečení vše podlijeme vínem a necháme chvíli v troubě odkryté, aby se povrch masa opekl. Podáváme s brambory.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: