Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Voňavá kachnička

488_1438941887_Vonava%20kachna_newsthumb_610 Voňavá kachnička

Tuto výbornou kachnu si můžeš upéct nejen na Štěpána.

Ingredience

1 kachna
majoránka podle potřeby
trocha soli
1 jablko

Postup přípravy

1. Kachnu očistíme, omyjeme, osolíme a bohatě potřeme majoránkou promnutou mezi dlaněmi. Do břišní dutiny dáme jablko. Kachnu dáme do pekáčku, mírně podlijeme vodou a pečeme přikrytou na 160–170 °C asi 2,5 až 3 hodiny.

2. Minimálně každou půlhodinu poléváme výpekem. Ke konci chvíli pečeme bez poklice. Nejlepší přílohou je rýže a salát, hodí se však i zelí a knedlík.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře


Doporučené recepty:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons