Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Vepřové kapsy se zelím

Vepřové kapsy se zelím

Vepřové kapsy se zelím – rychlé a chutné

Ingredience:

  • 4 větší vepřové plátky z kýty nebo krkovice
  • špetka soli a pepře
  • 1 klobása
  • 150 g anglická slanina
  • 4 lžíce kysané zelí
  • 2 lžíce sádlo
  • 1 cibule
  • 250 ml vývar
  • 2 lžíce strouhaná chlebová kůrka

Postup přípravy
krok1
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Klobásu rozkrojíme na čtyři díly. Na maso klademe plátky anglické slaniny, část klobásy a lžíci kysaného zelí.
krok2
Maso přeložíme, okraje spojíme párátky a zprudka opečeme na sádle. Vyjmeme z pánve a ve výpeku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Vrátíme opečené maso, podlijeme vývarem a dusíme doměkka asi 30 min.
krok3
Hotové kapsy vyjmeme, omáčku zahustíme podle potřeby nastrouhanou chlebovou kůrkou a ještě ji krátce povaříme.
Tento pokrm podáváme se šťouchanými brambory.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons