Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Tyrolské ragú

Tyrolské ragú

Dělám ji přesně podle receptu od kamaráda z Rhodosu. Liší se tím, že neobsahuje maso.

Ingredience

600 g vepřové plecko
1 cibule
trocha oleje
sůl a pepř podle chuti
1 kostka masox
400 g brambory
200 g mrkev
Doba přípravy
80 minut

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli opečeme na oleji dohněda, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme kostku masoxu, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

K téměř měkkému masu přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a dál dusíme, až zelenina změkne. Podle potřeby dochutíme solí.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons