Dělám ji přesně podle receptu od kamaráda z Rhodosu. Liší se tím, že neobsahuje maso.
Ingredience
600 g vepřové plecko
1 cibule
trocha oleje
sůl a pepř podle chuti
1 kostka masox
400 g brambory
200 g mrkev
Doba přípravy
80 minut
Postup přípravy
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli opečeme na oleji dohněda, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme kostku masoxu, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
K téměř měkkému masu přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a dál dusíme, až zelenina změkne. Podle potřeby dochutíme solí.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: