Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Lilek plněný uzeným

Lilek plněný uzeným

Výborné je maso z uzeného ocásku.

Ingredience

1 lilek
trocha soli
1 stroužek česnek
1 lžíce olej
1 cibule
250 g uzené maso
1 vejce
trocha pepře a kmínu
50 g eidam
1 lžíce máslo

Postup přípravy

Z lilku odkrojíme stopku a předek a podélně ho rozkrojíme. Vydlabeme vnitřek, lehce posolíme a necháme asi 30 minut odležet.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájený vnitřek lilku, česnek se solí, pepř a kmín a podusíme. Po vychladnutí přidáme nakrájené maso a vejce.

Lilek vysušíme, naplníme připravenou směsí a po sypeme nastrouhaným eidamem. Vložíme do máslem vymazaného pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme 25–30 minut.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons