Lasagnové roládky. Jídlo snadné na přípravu, které zaručeně bude chutnat každému.
Ingredience
- 1 pórek
- 1 lžíce olivový olej
- 12 plátků lasagne
- 240 g kuřecí maso
- 4 plátky ementál
- 4 plátky šunka
- 4 plátky slanina
- citronová šťáva
Postup přípravy
Lasagne uvařte v osolené vodě doměkka. Opatrně je vyjměte, aby se nepotrhaly, propláchněte je studenou vodou a jednotlivé plátky si rozložte na pracovní desku.
Kuřecí maso nakrájejte na 12 stejně velkých kousků. Osolte, opepřete, potřete citronovou šťávou a olivovým olejem a zprudka opečte na pánvi.
Šunku, sýr a slaninu nakrájejte také na 12 kusů. Pór rozdělte na jednotlivé listy a povařte je asi 3 minuty v horké osolené vodě.
Připravené plátky těsta pokapejte olivovým olejem. Na každý plátek položte kousek sýra, šunkového salámu, slaniny, pórku a kuřecího masa.
Plátky srolujte a spojte párátkem, případně je ještě můžete převázat tenkým proužkem pórku. Můžeme nechat zapéct na 10 minut v troubě.
Komentáře
Doporučené recepty: