Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Králík, vepřo, knedlo a zelo

Králík, vepřo, knedlo a zelo

Během pečení připravím obě přílohy.

Ingredience

tuk na vymazání
1 celý králík
200 g vepřový bůček
200 g vepřové plecko
100 g špek
1 velká cibule
5 stroužků česnek
trocha soli
pepř podle chuti
trocha kmínu
1/2 lžičky karí

Postup přípravy

Pekáč vymažeme tukem. Poskládáme porce králíka a pokrájený bůček s pleckem. Poházíme pokrájeným špekem, cibulí a česnekem.

Osolíme, okořeníme, podlijeme podle potřeby vodou a pečeme při 190 °C asi
70 minut. Podáváme s houskovými nebo karlovarskými knedlíky a kysaným zelím.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons