Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Jemná rybí polévka

488_1449174285_jemna rybi_newsthumb_610 Jemná rybí polévka

Nakonec ji ozdob čerstvou petrželkou.

Ingredience

100 g máslo
1 mrkev
1 celer
1 petržel
3 filety z pangasia
150 ml bílé víno
trocha tymiánu
1 bobkový list
trocha soli a pepře
1 cibulka
180 g rybí vnitřnosti
trocha hladké mouky

Postup přípravy

Na části másla osmahneme kořenovou zeleninu. Přidáme kousky filetů, promícháme a zalijeme vínem. Po odpaření přidáme vodu. Vložíme koření, osolíme a opepříme. Vaříme asi 40 minut, vývar scedíme.
Na zbylém másle osmahneme cibuli, přidáme vnitřnosti, pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Va říme asi 10 až 15 minut.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře


Doporučené recepty:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons