Jatýrka na tymiánu. Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma.
Ingredience
- 50 ml olej
- 1 cibule velká
- 500 g játra drůbeží
- 100 g slanina anglická
- 6 stroužků česnek
- 15 snítek tymián
- 2 lžíce omáčka sojová
- 1 lžička worcesterská omáčka
- dle chuti sůl
- dle chuti pepř
Postup přípravy
-
V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená drůbeží jatýrka, na kostičky nakrájenou slaninu, celé neoloupané stroužky česneku, čerstvý tymián a další koření.
-
Při mírné teplotě za občasného míchání restujeme pod pokličkou asi 3/4 hodiny. Ke konci přípravy dle chuti dosolíme. Hotová jatýrka můžeme podávat jako minutku s bramborovou kaší, s rýží nebo třeba s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: