Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Jatýrka na tymiánu

Jatýrka na tymiánu

Jatýrka na tymiánu. Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma.

Ingredience

  • 50 ml olej
  • 1 cibule velká
  • 500 g játra drůbeží
  • 100 g slanina anglická
  • 6 stroužků česnek
  • 15 snítek tymián
  • 2 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžička worcesterská omáčka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

 

Postup přípravy

  1. V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená drůbeží jatýrka, na kostičky nakrájenou slaninu, celé neoloupané stroužky česneku, čerstvý tymián a další koření.
  2. Při mírné teplotě za občasného míchání restujeme pod pokličkou asi 3/4 hodiny. Ke konci přípravy dle chuti dosolíme. Hotová jatýrka můžeme podávat jako minutku s bramborovou kaší, s rýží nebo třeba s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons