Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Japonské kuřecí rizoto

Japonské kuřecí rizoto

Zajímavá kombinace, která tě jistě zaujme.

Ingredience

250 g rýže
2 cibule
400 g kuřecí maso
olej podle potřeby
trocha soli
špetka pepře
trocha kečupu
6 ks vejce
1 lžička cukr
100 ml saké nebo bílé víno

Postup přípravy

Rýži uvaříme standardním způsobem. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky. V pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme cibuli a nakrájené kuřecí maso. Přidáme uvařenou rýži, osolíme, opepříme a vše promícháme s trochou kečupu.

Připravíme si směs na omeletu. V míse smícháme vejce, saké nebo bílé víno, trochu cukru a špetku soli. Na rozpáleném oleji usmažíme postupně čtyři omelety. Papírovým ubrouskem otřeme tuk.

Každou omeletu dáme na talíř, na polovinu rozložíme rizoto a druhou polovinu přes něj přehneme. Půlkruh můžeme ještě ozdobit kečupem.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons