Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Hovězí dušené v pomalém hrnci

Hovězí dušené v pomalém hrnci

Podáváme s rýží ochucené brusinkami.

Ingredience

trocha oleje
500 g žampiony
1 větší červená cibule
1 kg hovězí maso
sůl a pepř dle potřeby
400 ml hovězí vývar
200 g brusinkový kompot
100 ml červený vinný ocet
3 velké snítky rozmarýn
4 stroužky česnek
trocha hladké mouky

Postup přípravy

Na oleji orestujeme žampiony a cibuli, pak je dáme do pomalého hrnce. Ve výpeku opečeme osolené a opepřené maso a i s výpekem přidáme do hrnce. Přilijeme vývar a ocet, vmícháme brusinky, utřený česnek a rozmarýn. Přiklopíme a pomalý hrnec zapneme na stupeň 1 na 7 hodin.

Maso a žampiony vyndáme, šťávu propasírujeme a zahustíme moukou.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons