Během vaření si stihneš i uklidit.
Ingredience
1 kg vepřové plecko
3 větší cibule
5 stroužků česnek
2 lžičky gulášové koření
3 lžičky sladká mletá paprika
3 lžíce solamyl
2 ks hovězí bujon
špetka soli a pepře
750 ml voda
alobal na přikrytí
Postup přípravy
Nakrájíme maso‚ cibuli a postupně přidáváme ostatní suroviny (bujony rozpustíme v troše vody, poté dolijeme do 1 l). Vše řádně promícháme a dáme do pekáče.
Pekáč celý obalíme alobalem. Pečeme při 250 °C asi 1‚5 hodiny. Nedolíváme vodu‚ nemícháme‚ nesundáváme alobal. Podáváme s těstovinami.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: