Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Francouzská bageta podle Ládi Hrušky

Francouzská bageta podle Ládi Hrušky

Tentokrát si Láďa Hruška vzal na mušku francouzské bagety – tedy pečivo, které má v našich končinách pořád nádech nadstandartu.

Ingredience na francouzské bagety

  • 2 a 1/2 hrnku hladké mouky
  • sáček instantního droždí
  • hrnek vlažné vody
  • lžička soli

Postup francouzské bagety

  1. Zpracujte ze surovin hladké těsto a nechte hodinu kynout
  2. Rozdělte na dvě části a vytavrujte bagety
  3. Nechte ještě půlhodiny odpočívat pod utěrkou a poté na několika místech nařízněte do poloviny tloušťky
  4. Uložte na plech a do vyhřáté trouby na 230. Do trouby vlijte půl hrnku vody aby se vytvořila pára. Zavřete dvířka a pečte dozlatova 20 minut
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons