Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

‚‚Fofr‘‘ buchta

‚‚Fofr‘‘ buchta

‚‚Fofr‘‘ buchta. Bez vážení je pečení tak zábavné.

Ingredience

  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 hrnek mléko kysané
  • 1 hrnek jablka strouhaná
  • 1 vejce
  • špetka sůl
  • 1 hrnek cukr pískový
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 hrnek olej
  • trochu voda
  • 1 poleva čokoládová tmavá
  • dle potřeby tuk na vymazání plechu
  • dle potřeby mouka na vysypání formy

Postup přípravy
Všechny suroviny spolu smícháme na vláčné těsto. Plech předem vymažeme a vysypeme moukou.
Těsto vlijeme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi 25–30 minut (až povrch zrůžoví). Po vychladnutí polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme ji ztuhnout.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons