Filé pod křupavou sýrovou peřinou. Místo filé můžete použít i rybu bez kostí nebo kuřecí maso, budete mít rychlý oběd za pár minut.
Ingredience
- 350 g filé
- 100 g strouhaný sýr
- 40 g slané brambůrky
- grilovací koření
- máslo na vymazání
- 1/2 lžičky bazalka
Postup přípravy
Formu na zapékání vymažeme máslem a vložíme filé ochucené grilovacím kořením.
Brambůrky rozdrtíme (stačí několikrát přejet sáček s brambůrkami válečkem na nudle, aby vznikla jakási hrubá strouhanka) a promícháme se strouhaným sýrem a bazalkou.
Sýrovou směs nasypeme na filé a zapékáme asi 20-30 minut v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: