Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Filé pod křupavou sýrovou peřinou

Filé pod křupavou sýrovou peřinou

Filé pod křupavou sýrovou peřinou. Místo filé můžete použít i rybu bez kostí nebo kuřecí maso, budete mít rychlý oběd za pár minut.

Ingredience

  • 350 g filé
  • 100 g strouhaný sýr
  • 40 g slané brambůrky
  • grilovací koření
  • máslo na vymazání
  • 1/2 lžičky bazalka

Postup přípravy
Formu na zapékání vymažeme máslem a vložíme filé ochucené grilovacím kořením.
Brambůrky rozdrtíme (stačí několikrát přejet sáček s brambůrkami válečkem na nudle, aby vznikla jakási hrubá strouhanka) a promícháme se strouhaným sýrem a bazalkou.
Sýrovou směs nasypeme na filé a zapékáme asi 20-30 minut v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons