Větší sílu jí dodáš špetkou chilli.
Ingredience
250 g kuřecí srdíčka
1 menší cibule
kousek másla
1 větší mrkev
kousek celeru
asi 15 cm pórku
1 hrst zelené fazolky
1 lžička solamyl
trocha soli a pepře
maggi dle chuti
Postup přípravy
Srdíčka rozpůlíme a promyjeme studenou vodou. Nadrobno nakrájenou cibulku zpěníme na másle, přidáme srdíčka a trochu orestujeme. Pak je zalijeme vodou, přidáme očištěnou a nahrubo nastrouhanou zeleninu, fazolky, osolíme a uvaříme doměkka.
Nakonec polévku zahustíme trochou solamylu rozmíchaného ve vodě a dochutíme pepřem a maggi.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: