Cibule v těstíčku. Můžeš ji podávat s kaší k obědu i samostatně jako chuťovku.
Ingredience
- 2 cibule velká
- 2 vejce
- 2 lžíce mouka hladká
- 1 lžíce solamyl
- 1 lžíce kečup
- 1 lžička paprika sladká mletá
- špetka bazalka
- špetka sůl
- dle potřeby olej na smažení
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme na 1/2 cm silné plátky.
Metličkou rozšleháme všechny ostatní přísady tak‚ aby vzniklo těstíčko.
V něm plátky cibule obalujeme a ihned zvolna smažíme na oleji.
TIP: Jako chuťovka je tato smažená cibule výborná k pivu.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: