Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo je takový univerzální poklad pro vaření. Ochutí i maso a můžete si s ním dochutit i brambory. Jak jej udělat velmi jednoduše ukazuje Láďa Hruška.

Potřebujeme

  • 2 kelímky smetany na šlehání 33%
  • sůl, česnek, bylinky

Postup

  1. Do vyšší nádoby nalejte smetanu a šlehejte 4 minuty
  2. Vyklopte na cedník a oddělte syrovátku
  3. Oddělené máslo prolévejte vodou a vytvořte z něj rukou hroudu
  4. Nakrájejte bylinky a obalte v nich máslo.
  5. Lehce osolte a přidejte granulovaný česnek
  6. Dejte máslo do fólie a do lednice
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons